Har du ett företag så kan det vara smart att satsa på gåvokort till personal. När det gäller gåvokort till personal så finns detta att hitta via Mobila Presentkort. Bakom detta företag står ClearOn. Det är en form av presentkort kan man säga, som skickas ut i mobilen. Mottagaren kan sedan lösa in detta i en butik som är ansluten till systemet. Idag finns det cirka 3000 anslutna.

Att ge din personal en gåva i form av ett digitalt presentkort är inte fel. Det är ett bra sätt att visa uppskattning på. Du väljer då en summa att ladda gåvokortet med, som de sedan kan använda på ett visst antal saker. Alternativt du väljer vilken eller vilka produkter de ska få.

Mobila presentkort för de anställda

Om du vill satsa på gåvokort till personal så kan du besöka Mobila Presentkorts sida. Du kan även ge dessa presentkort till kunder, leverantörer med mera. Sedan går det även att skicka dem mellan privatpersoner. Det är alltså inte ett måste att ha ett företag för att kunna skicka ett gåvokort.

Fördelen med detta gåvokort är att du kan välja en summa, via Sverigechecken eller att du kan bestämma produkt att ge. Bland de produkter som finns har du bland annat:

  • Fika
  • Godispåsar
  • Chokladaskar
  • Glass
  • Snacks

Visa personalen uppskattning med gåvokort

Du kan använda gåvokort till personal på det sätt du tycker passar bäst. Det kanske är som en sommargåva, eller gåva vid jul, eller bara för att visa dem uppskattning för att de gjort ett bra jobb. Det fungerar att använda vid en massa olika tillfällen!