Ska du göra om i ditt kök eller bygga nytt och vill hitta en passande diskbänk? Att ha en snygg diskbänk är inte fel. Sedan är det ju bra om den även är praktisk! Hos decosteel kan du hitta just detta! Hos dem finns det två typer av måttanpassade rostfria diskbänkar. De har ett smart ritprogram på sin hemsida där du kan rita upp din alldeles egna diskbänk.

Välj mellan olika diskbänkar

Du som ska satsa på en ny diskbänk och går via decosteel, du har som sagt två alternativ och det är:

  • Decodesign
  • Decolight

När det gäller just Decodesign så kan du måttanpassa din diskbänk. Det helt efter ditt eget tycke och din egen smak. Du kan där välja mellan en mängd olika diskhoar, hela 60 stycken samt även välja skiva.

Decolight erbjuder samma kvalitet men den har dock färre valmöjligheter. Bland annat bara 11 varianter av diskhoar. Fördelen med denna är dock att du kan få den levererad mycket snabbt!

Vad för diskbänk passar dig och ditt kök?

I ett kök är det bra att ha en diskbänk som är snygg och som är praktisk. Därför gäller det att tänka till hur den ska se ut. Det är inte fel att testa dig fram med det smarta ritverktyg du kan hitta hos decosteel. Hos detta företag finns det även olika diskhoar samt att de även har rostfri interiör samt att de också har rostfria köksblandare. Hos dem kan du även hitta flera smarta tillbehör som sköljlådor, förvaringslådor, skärbrädor och mycket mer!